en

Slavonice 2023
Bridžový turnaj družstev 28. 4. – 1. 5. 2023

Hotely

Pro rezervaci ubytování prosím kontaktujte organizátory. Hotely se nacházejí na historickém hlavním náměstí a turnaj probíhá právě v nich. Všechny jsou plně rezervované pro potřeby našeho bridžového turnaje.

Besídka***

Economy1390/1490 Kč
Standard1490/1690 Kč
Extra1690/1890 Kč
Premium2990 Kč
Přistýlka590 Kč

Ceny za pokoj a noc při obsazení 1 os./ 2 os.

Besídka je nejznámější hotel ve Slavonicích a středobod našeho turnaje s hracím sálem. Nabízí originálně navržené a zařízené dvoulůžkové pokoje většinou s možností přistýlek. Cena za ubytování zahrnuje vydatnou snídani o třech chodech.

http://www.besidka.cz

Pivoňka (dříve Arkáda)***

Jednolůžkovýod 1312 Kč
Dvoulůžkovýod 1780 Kč
Třílůžkovýod 2205 Kč

Ceny za pokoj a noc

Pěkný tříhvězdičkový hotel s nově rekonstruovanými pokoji. Nabízí jedno- až třílůžkové pokoje kategorií Standard, Superior a Deluxe většinou s možností přistýlek. Jeden z pokojů je s bezbariérovým přístupem. Cena je bez snídaně.

http://www.hotelpivonka.cz

Alfa*

S příslušenstvím470 Kč
Bez příslušenství320 Kč

Ceny za osobu a noc

Jednoduché ubytování v dolní části náměstí pro méně náročné. V nabídce jsou dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím či dvou- a vícelůžkové pokoje s příslušenstvím společným pro celé patro.

http://www.hotelalfa-slavonice.cz

Ubytování v soukromí

Kromě hotelů jsme pro vás rezervovali ubytování v soukromí u různých poskytovatelů na náměstí nebo v jeho bezprostřední blízkosti.

Apartmány pod věží

Dvoulůžkový1650 Kč
Přistýlkadle dohody

Ceny za pokoj a noc

Stylové nadstandardní ubytování v apartmánech přímo naproti Besídce zařízené historickým nábytkem s vybavenou kuchyňkou a samostatnou koupenou. Ubytování je bez snídaně. Penzion je striktně nekuřácký.

https://www.apartmanypodvezi.cz

Rekreační dům Slavonice - Markéta Neradová

Jednolůžkový500 Kč
Dvoulůžkový840 Kč

Ceny za pokoj a noc

Rekreační dům Slavonice se nachází 100 metrů od náměstí. Pokoje vybavené TV mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Rekreační dům Slavonice nabízí bezplatné Wi-Fi v celém objektu. V budově je rovněž k dispozici sdílená kuchyně. Ubytování je bez snídaně.

http://www.neradova.com/ubytovani-slavonice-rekreacni-dum/