Chaosbridge
Slavonice

O pohár města Slavonic 2016
Bridžový turnaj družstev 28. 4. – 1. 5. 2016

Jménem klubu Chaos Bridge zveme všechny bridžisty na již devátý ročník mezinárodního turnaje družstev ve Slavonicích. Vítáni jsou všichni hráči bez ohledu na bridžovou výkonnost.

Novinky

Přihlášené týmy byly rozlosovány do šesti skupin. V první části bude hrát každá skupina se dvěma sousedníma. Dle výsledků se pak vytvoří tři finálové skupiny, kde se odehrají zbývající zápasy a určí se celkové pořadí turnaje.

Skupiny

1) JaS, SLEM, Back Home Ballers

2) Acol, STS Chvojkovice, Chaos

3) Bahníci, Bohemia Regent, Liga za vyšší cukernatost hroznů

4) Spice girls, Nulda a Zia tu není, Slavibor

5) Vienna, 16, Bohušky

6) Cyrila, Vunter Slaush, 17

O turnaji

Organizaci turnaje letos přebírá od zakladatele Přemka Posledníka organizační výbor Bridge Cup Slavonice. Minulé ročníky byly totiž natolik úspěšně, že se turnaj během let rozrostl do rozměrů, jejichž zvládnutí není v silách jednoho člověka. Věříme však, že i v novém týmu organizaci zvládneme minimálně stejně dobře.

Slavonice - náměstí

Turnaj se odehraje systémem kvalifikace + finále. Přesné schéma turnaje závisí na počtu družstev a bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek.

Hrací místnosti se nacházejí v renesančním sále hotelu Besídka a v restauraci hotelu Arkáda. Všechny hotely i hrací místnosti jsou umístěny v domech ze 16. století na hlavním náměstí ve Slavonicích.

Cenový fond turnaje tvoří výrobky z tradiční mařížské keramiky vytvářené na zakázku pro náš turnaj místními umělci.

Vítězné družstvo získá pozvání pro následující ročník (ubytování v hotelu Arkáda + vklady).

Kromě bridže jsme v rámci turnaje připravili také společenský večer. V sobotu, po ukončení hlavního turnaje, je na zahradě u hřbitova připraveno tradiční posezení u ohně s grilováním. V nabídce budou jako každoročně kuřecí steaky, vepřová krkovička, klobásy a špekáčky, samozřejmě pivo či víno.

Přihlášky, vklady

Hlásit se mohou čtyř- a vícečlenná družstva. Hráči, kteří hledají partnera nebo spoluhráče do družstva, mají možnost využít připravený formulář pro spárování.

Přihlášky vyřizuje organizační výbor Bridge Cup Slavonice, e-mail slavonicebridge@seznam.cz. Upřednostňujeme komunikaci emailem, ale můžete i volat tel. 777 804 046 (Jan Hlaváč) nebo 776 808 557 (Jan Lusk).

Poslední termín pro podání přihlášky je pátek 15. 4. 2016.

Cena za osobu, zahrnuje vklady do všech turnajů
 do 31.3.od 1.4.
Vklady platí pouze čtyři hráči v týmu.
Základní cena500Kč600Kč
Do 25 let250Kč350Kč
Keramické hrnky