Chaosbridge
Slavonice

O pohár města Slavonic 2014
Bridžový turnaj družstev 1. 5. – 4. 5. 2014

Oficiální ubytování

Pro rezervaci oficiálního ubytování prosím kontaktujte organizátory. Tyto hotely se nacházejí na historickém hlavním náměstí a turnaj probíhá právě v nich. Všechny jsou plně rezervované pro potřeby našeho bridžového turnaje.

Hotel Besídka***

Cena za pokoj a noc:
Dvoulůžkový1290Kč
Dvoulůžkový Extra1490Kč
Turistická třída740Kč

Besídka je nejznámější hotel ve Slavonicích a středobod našeho turnaje s hlavním "renesančním" hracím sálem. Nabízí originálně navržené a zařízené dvoulůžkové pokoje většinou s možností přistýlek. Pokoje turistické třídy jsou ve vedlejší budově a příslušenství je společné vždy pro 2 pokoje. Cena za ubytování zahrnuje vydatnou snídani.

http://www.besidka.cz

Hotel Arkáda***

Cena za osobu a noc:
400Kč

Pěkný tříhvězdičkový hotel nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek. Snídani možno za příplatek doobjednat.

http://www.hotelarkada.cz

Hotel Dům U Růže***

Cena za pokoj a noc:
Dvoulůžkový880Kč
Jednolůžkový760Kč

Hotel v dolní části náměstí s výborným vybavením – bazén, sauna, kulečník, internet, půjčovna kol. Snídaně, parkování a služby wellness jsou za příplatek.

http://www.dumuruze.cz

Hotel Alfa*

Cena za osobu a noc:
S příslušenstvím310Kč
Bez příslušenství210Kč

Jednoduché ubytování v dolní části náměstí pro méně náročné. V nabídce jsou dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím či dvou- a vícelůžkové pokoje s příslušenstvím společným pro celé patro.

Další ubytování

Ubytování si můžete zajistit i vlastními silami, zde je několik tipů:

U Giordanů**

Cena za osobu a noc:
350Kč

Pěkné pokoje vybavené v retro stylu v těsném sousedství Besídky. Ubytování bez snídaně, ale ve vedlejší Besídce mohou snídat i neubytovaní.

http://www.evagiordanova.com